Koken & Meer | Catering
15397
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15397,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-18.0.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Catering

CATERING

Voor iedere gelegenheid verzorgen wij buffetten* en indien gewenst de gehele catering. Een buffet moet er goed verzorgd en mooi uitzien, voortreffelijk smaken, voldoen aan uw verwachtingen en altijd vers bereid zijn. Of het nu gaat om een trouwerij, bedrijfsfeestjes, presentaties, voor elk evenement kunnen wij uw cateringpartner zijn. Particulier of zakelijk, groot of klein gezelschap, we doen u altijd een passend aanbod.

 

We hebben een keuze uit diverse verschillende buffetten, maar het is ook mogelijk om in overleg met u een buffet samen te stellen geheel aan uw smaak. Ook hiervoor gaan we eerst om de tafel om te kijken wat uw wensen zijn. Indien gewenst kunnen wij uw buffet helemaal opbouwen en aankleden met rokken en diverse decoraties.

 

Wij kunnen u de zorg uit handen nemen die normaal vooraf gaat aan het organiseren van een dergelijk buffet, zodat u zich geheel kunt wijden aan uw gasten.

 

*Heeft u gasten met dieetverzoeken of voedselallergieën zoals onder andere gluten, melk, noten en/of schaaldieren? Onze chef zal hier vanzelfsprekend rekening mee houden. Wij bespreken dit graag met u.

 

*Buffetten vanaf 10 personen.

PORTFOLIO